Stafet for livet

Bierfest trækker folk .

Jeg har i 4 år været ambassadør for en lokal Bierfest i Hjørring.  Over 1000 Hansi’er og Heidi’er møder op og giver den gas til tyrolergøgl og populærmusik .  Og hold da op det er skægt.   Alle er udklædte og alle smider facaderne . Der er ikke forskel på direktøren eller kontanthjælpsmodtageren sådan en sjov aften. Alle opfører sig lige herligt og giver den gas på dansegulvet.   Alt overskud deles mellem 4 foreninger i Hjørring.    En fantastisk aften hvor man møder venner fra både fortid og nutid.  Og fremtidige venskaber udvikles .  Masser af motion, da vi stort set ikke sidder ned fra 17-01 .   Men hold da op , øllet er godt , og dagen efter var man træt i hele kroppen  🙂   Glæder mig allerede til næste års fest .

Musikken var Madam Blå og poprockerne . Maden leveret af Scheelsminde hotel .2015program_srcset-large droppedimage_3 a4e7fe_89d30131cc734ea7935fd43834c0b959

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stafet for livet