Fødevare-industrien fupper os
Som kostvejleder ser jeg hvilken forskel det gør for menneskets psykiske og fysiske velvære, at undgå fabriksfremstillede fødevarer med alverdens tilsætningsstoffer i . Lidelser som hovedpine, migræne, ledsmerter, søvnproblemer, fibermyalgi , sclerose , muskelsmerter, astma, uren hud, depression, stress , mavesmerter, forhøjet kolesterol , psoreasis og meget andet forbedres når man begynder at spise mere rene fødevarer.
Husk på vores tarmsystem stadig er det samme som for tusinde år siden . Det er kun verden omkring os der har udviklet sig. Vores tarme har det stadig bedst med frø, kerner, kød, fisk, fjerkræ, æg, sunde fedtstoffer ,grønsager,frugt og bær mm .
Vi er ikke gearet til e-numre, tilsætningsstoffer, konservering, parfumer, farvestoffer , plastik, syntetiske vitaminer mm. Vi er skabt til RIGTIG MAD DER NÆRER VORES KROP OG SIND. Tror faktisk ca 75% af de “fødevarer” der er i supermarkedet , ikke er gode for os.
I 80’erne fandt man i fødevareindustrien ud af at fedtstoffer skulle fjernes, så vi ikke blevfor fede. Og derefter tilsatte man høje doser af sukker i stedet . Og idag ved man at sukker feder og giver mange sygdomme, lightprodukter endnu værre … Og vi mangler sunde fedtstoffer til vores cellemembraner der består af fedt fra sunde kilder .
Tag ansvar, vær kritisk, mærk efter 🙂
Ingen kommentarer endnu