Bierfest trækker folk .

Fødevare-industrien fupper os

Som kostvejleder ser jeg hvilken forskel det gør for menneskets psykiske og fysiske velvære, at undgå fabriksfremstillede fødevarer med alverdens tilsætningsstoffer i .    Lidelser som hovedpine, migræne, ledsmerter, søvnproblemer, fibermyalgi , sclerose , muskelsmerter, astma, uren hud, depression, stress , mavesmerter, forhøjet kolesterol , psoreasis og meget andet forbedres når man begynder at spise mere rene fødevarer.

Husk på vores tarmsystem stadig er det samme som for tusinde år siden .  Det er kun verden omkring os der har udviklet sig. Vores tarme har det stadig bedst med frø, kerner, kød, fisk, fjerkræ, æg, sunde fedtstoffer ,grønsager,frugt og bær mm .

Vi er ikke gearet til e-numre, tilsætningsstoffer, konservering, parfumer, farvestoffer , plastik, syntetiske vitaminer mm.  Vi er skabt til RIGTIG MAD DER NÆRER VORES KROP OG SIND.  Tror faktisk ca 75% af de “fødevarer” der er i supermarkedet , ikke er gode for os.

I 80’erne fandt man i fødevareindustrien ud af at fedtstoffer skulle fjernes, så vi ikke blevfor fede.  Og derefter tilsatte man høje doser af sukker i stedet . Og idag ved man at sukker feder og giver mange sygdomme, lightprodukter endnu værre …   Og vi mangler sunde fedtstoffer til vores cellemembraner der består af fedt fra sunde kilder .

Tag ansvar, vær kritisk, mærk efter 🙂14604841_1168955449817713_6417720320440440610_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bierfest trækker folk .