Fødevare-industrien fupper os

Body SDS

Jubiiii, jeg har lært behandlingsmetoden Body sds at kende .  Det startede med en tid i mit liv, hvor jeg ikke rigtig kunne finde rum til mig selv.  Stress, uforklarlige smerter , ubehag mm fyldte min dag . Og jeg søgte forklaringen , istedet for symptom-behandling, som man ofte møder først .   Efter lidt søgen , besøgte jeg Body sds5ca846acbc1208faddd204f987b7e0c2 14689740_10210023787367937_475267989_o

behandler Jimmie Therp i Hjørring i sommer.  Og med en hvis skepsis , modtog jeg behandling første gang.  Og hold da op en opvågning !    Jeg blev bevist om mange handlemønstre der forhindrer mig i, at være den jeg egentlig er , mange spændinger blev løsnet op, mange sandheder fortalt .  Efter et par gange har jeg det meget bedre på alle punkter .   Behandlingerne er blevet en gave til mig og mine omgivelser , både psykisk og fysisk gør behandlingen en kæmpe forskel for mig.   Kan varmt anbefale Body SDS , og anbefale I giver jer hen til metoden .

Formål med en Body-sds behandling

Body-sds er kendt for at skabe rum til det hele menneske. Formålet med behandlingen er bl.a. at lokalisere fysiske og psykiske blokeringer i kroppen og bevidstgøre klienten om disse.

Body-sds arbejder med hele kroppen ud fra sammenhænge mellem led, muskler, organer og psykiske påvirkninger. Pointen er at arbejde med årsagen til en given problematik i stedet for blot at symptombehandle.

Body-sds behandlingen kan med fordel bruges af mennesker i alle aldersgrupper, herunder også gravide, der er opnået gode resultater med at fjerne eller reducere smerter i bevægeapparatet. Eksempelvis problemer med ryg, hofte, skulder, nakke, forstuvninger, kontorskader og sportsskader. Mange klienter har desuden fået hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, depression, angst og traumer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødevare-industrien fupper os